Nightrace finals, Alastaro

Kiihdytyskausi saatu päätökseen ja kaluston huolto ensi kautta varten voi alkaa. Kauden viimeinen kisa käytiin alastarolla, torstaina paikanpäälle ja autojen katsastus yms. muut hommat ennen nukkumaan menoa. Perjantaina lajittelut alkoivat klo 12 ja tarkoitus oli ajaa ne ns. yökisana. Me kerettiin ajamaan kolme kierrosta klo 22 mennessä ja Pasille heti ekassa parissa 0.000s. lamppu. Sillä oltiin sitten lajittelun kärjessä ja sunnuntain pudotuskisaan ekalle kierrokselle soololähtö. Dialin ekaan vetoon 9.85s, aika 9.86s. ja reaktio 0.018s. Tokalle kierrokselle vastaan Janne Noren, luottavaisin mielin samalla dialinillä mentiin mutta aika 9.82s. vaikka nostin pikkasen ennen maalia. Janne Noren siis tästä jatkoon mutta sade lopetti finaalikisat jälleen kesken ja Pasille SM-hopeeta! Janne Söderqvist otti kultaa ja Janne Noren pronssia.

Joonaksella oli pieniä ongelmia auton reagoinnin kanssa ja lajittelusijoitus oli 24. Ekalle kierrokselle vastaan Tiia Rantanen, mutta Joonaksen autosta ilmeisesti hihna oli niin kulunut että auto ryömi liian hitaasti stage valoihin ja Joonaksen lähtö hylättiin. Loppupisteissä Joonas oli 17/34 ja ensi vuonna sitten ollaan varmasti kokeneempia.

Kokonaisuudessa kausi meni paljon paremmin mitä osattiin odottaa, ja haluan kiittää kaikkia mukana olleita. Yhteistyökumppaneille, teamille, perheelle, kilpailijoille ja Fhra:lle… Kaikille kiitos! Nähdään ensi vuonna.