SM4, Kalajoki

Neljäs Sm-kilpailu ajettiin kalajoella. Reissuun lähdettiin perjantai aamusta ja perillä oltiin hyvissä ajoin neljän jälkeen. Leiri pystyyn ja vähän evästä ennen nukkumaan menoa. Lauantaina lajittelut ja ajattaminen oli sen verran ripeetä että Joonas kerkesi ajamaan yhdeksän lajittelukierrosta ja Pasi seitsemän. Joonas oli 0.002s. lampulla lajittelun 6. ja Pasi 0.005s. lampulla 3.

Sunnuntaina sitten pudotuskisaan Joonakselle ekalle kierrokselle vastaan Veeti Männistö, Joonakselle punanen eli varaslähtö ja kisat loppuu jo ekalle rundille.

Pasille ekalle rundille vastaan Torbjörn Ekström mutta Tobben auto ei käynnisty ja Pasi soololla jatkoon. Toiselle kierrokselle vastaan Patrik Björkholm, Pasi tästä jatkoon. Finaalissa vastaan ensimmäistä kautta Spetissä ajava Pekka Junninen, Pekalle parempi reaktio ja ajaa 6.13s. dialinin ollessa 6.12s. ja voittaa kisan. Pasille kakkospokaali ja Sm-pisteissä neljäs sija kun kaksi kisaa jäljellä. Joonas on hienosti toisena Sm-pisteissä eli pariin vikaan kisaan riittää panosta!

Pari viikkoo seuraavaan kisaan mikä olis taas Motoparkissa eli nähdään siellä!