SM5, Motopark

Viides kisa ajettiin 12-13.8 motoparkin radalla. Paikalle saavuttiin perjantai iltana ja leirin pystyttämisen jälkeen iltapalaa ja nukkumaan. Lauantaina ajettiin 6 kierrosta lajitteluita ja Joonaksen sijoitus 14. ja Pasin 2. Sunnuntaina junnu dragsterit aloittivat pudotusajot ja Joonakselle ekalle kierrokselle vastaan viime vuoden mestari Roni Tekoniemi. Joonas otti harmillisesti -0.021s. varaslähdön ja Roni toiselle kierrokselle. Roni ajoi hienosti koko kisan voittoon ja on pisteissä aivan Joonaksen kannassa kolmantena, eli finaaleissa ratkotaan vasta lopulliset sijoitukset.

Pasille ekalle kierrokselle vastaan Ossi Oikarinen, Ossille parempi reaktio (0.031s. vs. 0.049s.) mutta pito karkaa hieman ja Pasi on ensin maalissa jatkaen toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle vastaan Henry Korpela, Pasi hieman paremmilla reaktioilla matkaan mutta Henkalla enemmän pidon kanssa ongelmia ja Pasi finaaliin. Finaalissa vastaan asettuu Pasi Vierikko, Pasille -0.011s. varaslähtö ja Vierikko voittaa.

Joonas on toisena ja Pasi kolmantena SM-pisteissä ennen finaalikisaa, eli finaalissa ratkotaan mestaruudet! Finaalikisa alastaron moottoriradalla pe-la 1-2.9, nähdään siellä!