SM-finaalit, Kauhava

SM-finaalit ajettiin Kauhavan radalla ja lajittelupäivänä oli perjantai. Paikalle saavuttiin torstai-iltana ja varikkoa pystyyn. Autot saatiin katsastettua ennen pimeetä ja siitä sitten unille. Perjantaina sitten lajittelua ja neljä kierrosta kerettiin ajamaan. Lauantaina vielä viides lajittelukierros ja sitten pudotuskisa. Pasin lajittelusijoitus 3. ja Joonaksen 11. Joonakselle ekalle kierrokselle vastaan tulokaskuljettaja Sara Raitakari. Sara ajaa stock luokan dragsteria ja dialinin ero yli 5 sekuntia. Saralle parempi reaktio ja ajaa lähemmäksi dialiniään ja menee jatkoon. Joonas putosi tippui SM-pisteissä kuudenneksi ja mestaruuden voitti Tomas Nurminen. Hopealle Kerttu Lehtonen ja pronssia Aada Nurminen.

Pasille ekalle kierrokselle vastaan Tobbe Ekström. Pasille hyvä reaktio ja Tobbe alittaa dialinin eli Pasi toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan Ari Remahl. Pasille taas 0.007s. huippureaktio eikä Ari saa kiinni ja Pasi jatkoon. Sitten alkaakin vesisade ja kilpailijakokouksen jälkeen päätetään ajaa kisa loppuun pimeässä. Kolmannella kierroksella kaavionmukaisella soololla semifinaaliin. Semissä vastaan asettuu Pasi Korhonen ja tämä lähtö voittamalla olisi ollut vielä mahdollisuus mestaruuteen.  -0.001s. punavalo kuitenkin lopettaa mestaruushaaveet ja Korhonen finaaliin. Pasi Korhonen voittaa mestaruuden ja Pasi Laine hopeaa. Pronssille hienosti Henry Korpela.

Nyt on kausi paketissa ja katseet tulevaisuuteen, se oli Pasilla kuudes kausi Spetissä ja Joonaksella kolmas Jr Dragstereissa.