SM2 Alastaro

Toinen kisa ajettiin Alastaron moottoriradalla. Perjantaina paikalle ja varikkoa pystyttämään. Lauantaina lajittelut ja sään suosiessa päästiin ajamaan viisi lajittelu kierrosta. Pasin sijoitus neljäs 0.025s. reaktiolla ja Joonakselle vikalla rundilla 0.000s. lamppu ja lajittelun ykköspaikka.

Pasille ekalle rundille vastaan Kim Döfnäs, Kim on ensin maalissa mutta alittaa dialinin ja Pasi toiselle kierrokselle. Toiselle kierrokselle vastaan Pekka Junninen, Pekka tulee maaliviivalla ohi ja Pasin kisa päättyy siihen. Finaalissa Pasi Korhonen on Junnista parempi ja vie ykköspokaalin. Korhonen siirtyy SM-sarjan kärkeen ja Laine toisena.

Joonakselle ekalle rundille soololähtö missä päästiin testaamaan auton kulkua. Toiselle kierrokselle vastaan Veeti Kortelainen, tasaisen huonoilla reaktioilla molemmat liikkeelle mutta Veeti alittaa dialinin ja Joonas jatkoon. Kolmannelle kierrokselle vastaan Riina Raussi, Riina sortuu varaslähtöön ja Joonas jatkoon. Semissä Joonakselle kaavion mukainen soololähtö mistä luottavaisin mielin finaaliin. Finaalissa vastaan hallitseva suomenmestari Kerttu Lehtonen, Joonakselle -0.030s. varaslähtö ja on tyytyminen toiseen sijaan. Kerttu johtaa kahdella voitolla SM-sarjaa ja Joonas toisena.

Viikon päästä vuorossa Nitro Nationals Alastarolla ja on näillä näkymin viimeinen kiihdytyskisa mikä Alastaron moottoriradalla ajetaan. Kannattaa siis tulla paikan päälle katsomaan! See you