SM4, Kauhava

Neljäs SM-kisa ajettiin uudella Kauhavan radalla. Perille päästiin perjantaina ja varikkoa pystyttämään. Lauantaina ajettiin lajitteluita 5 kierrosta puuskittaisessa myötätuulessa ja ennätyksiä nähtiin. Rancheron uusi ennätys 9.80s. 218 kmh! Lajitteluiden jälkeen Pasi oli 4. ja Joonas 14.

Sunnuntaina itse kisassa Joonakselle vastaan ekalle rundille Emilia Niemi. Joonas ajaa lähelle omaa dialiniään ja seuraavalle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan Roni Tekoniemi. Joonaksen auto stumppaa lähdössä ja Roni jatkoon.

Pasille vastaan ekalle kierrokselle Ari Remahl. Arille paremmat reaktiot mutta auto hyytyy matkalla ja Pasi toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella tulee vastaan Henry Korpela. Henkalle paremmat reaktiot ja tulee maalissa ohi. Molemmat putosi siis toisella rundilla ja sijoitukset SM-pisteissä Pasi 2. ja Joonas 3. Paluu matkalla oli pientä ohjelmaa kun bussin eturengas päätti räjähtää ja ohjaustehostimen letku mossahti samalla. Nyt on autot taas kunnossa ja katseet finaalikisassa.

Ensi viikolla sitten SM-finaalit samalla Kauhavan radalla ja night race tunnelmaa lauantai iltana! Nähdään siellä