Summer nationals, kalajoki

Kalajoen hiekkasärkillä kisattiin hienossa säässä, perille päästiin perjantaina hyvissä ajoin ja varikkoa pystyyn. Lauantain lajittelu sujui ilman taukoja ja kaikkiaan 8 kierrosta kerettiin ajamaan. Pasi oli lajittelun jälkeen viides 0.010s lampulla ja ekalle kierrokselle vastaan Jens Lönngren. Hyvillä reaktioilla molemmat liikkeelle mutta Lönngrenilla pito-ongelmia ja Pasi jatkoon. Tokalla kierroksella vastaan keltaisella dragsterilla Henry Korpela. Korpelalle pieni nukahdus valoissa ja Pasi jatkoon. Semissä vastaan sitten Janne Söderqvist, Söderqvist otti vähän paremman lampun ja maaliviivalla Pasi ohi mutta molemmat alittaa indeksin. Pasi alittaa enemmän eli Söderqvist finaaliin Norenia vastaan. Noren voitti finaalin ja Söderqvist siirtyy pisteissä ykköspaikalle.

Joonas lajitteli paikalle 12. 0.036s reaktiolla ja ekalle rundille vastaan Veeti Männistö, Joonakselle parempi lamppu ja Joonas toiselle kierrokselle. Tokalle kierrokselle vastaan Laura Blomberg, Lauralle hyvä 0.012s lamppu ja Joonakselle 0.086s eli Blomberg tästä kolmannelle kierrokselle ja Joonas pakkaamaan.

Kausi rupee olemaan lopuillaan ja tätä kirjoittaessa August nationals oli vietetty sateisessa motoparkissa. Motoparkissa ei päästy ajamaan, eli finaalit jäljellä 2.-3. syyskuuta alastarolla ja perjantain lajitteluissa yökisa meininkiä. Nähdään siellä!